Anmälan till kursen

ANMÄLNINGSTIDEN FÖR SOMMARENS KURS HAR NU PASSERAT OCH ANMÄLAN ÄR DÄRFÖR STÄNGD.
Vi håller just nu på och kollar med de som anmält sig att de kommer. Skulle du vara intresserad så maila info#skaut.se* så kommer vi att göra upp en väntelista i den ordning mailen kommer in. Vi hör av oss direkt när det finns platser tillgängliga.

Ska'ut hålls under ett års tid och man börjar på sommaren med Grön del för att sedan fortsätta med sin patrull under Gul och Blå. Man kan inte börja med Gul eller Blå.
Tiden för den inledande, Gröna delen, är normalt sett vecka 30, men eftersom det i år är Jamboree som startar i slutet på vecka 30 så kommer Grön i år starta i mitten av vecka 29 till mitten av vecka 30. Datumen är torsdag den 21:e till onsdag den 27:e juli 2022. Du ska vara 16 år eller äldre för att gå Ska'ut. Ingen övre gräns finns.
Info finns i anmälningsbroschyren som finns att ladda ner till höger. Ni som anmäler er kommer få ett brev med mer info i mitten av juni.

Hur:

Anmälan är nu stängd.

Betalning:

Kursavgiften, 1800:- för Grön del, kommer att faktureras din scoutkår av Equmenia. Du gör därför upp med kassören i din kår om hur du löser din betalning. Kursen berättigar till kommunalt ledarutbildningsbidrag om det finns i din kommun, så avgiften kan komma att bli subventionerad för dig. Många kårer väljer att sponsra de ledare som vill gå kursen, helt eller delvis. Stäm av detta med din kårchef eller kassör.

Avgifter för Gul och Blå del betalas i samband med dessa.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att maila på info#skaut.se *.

Informationsfolder

Här finns en folder att ladda hem med all info om årets kurs.

Folder för 2022

Högerklicka och välj "Spara mål som" eller klicka och skriv ut direkt.