Ska'ut-teamet 2017-2018

Följande handledare i Ska'ut-teamet är aktiva under årets kurs.

Charlott Birgersson är handledare i patrull Lommen och kommer från Gislaved. Maila henne på adress charlott#skaut.se *.

Emil Hall är handledare i patrull Lommen och kommer från Mjölby. Maila honom på adress emil#skaut.se *.

Åsa Joelsson är intendent på Ska'ut och kommer från Habo. Maila henne på adress asa#skaut.se *.

David Djerf är intendent på Ska'ut och kommer från Linköping. Maila honom på adress david#skaut.se *.

Jesper Jakobsson har hand om Ska'ut-verkstaden och kommer från Vaggeryd. Maila honom på jesper#skaut.se *.

Dea Lindetorp är handledare i patrull Doppingen och kommer från Värnamo. Maila honom på adress dea#skaut.se *.

Stefan Sjöberg är kursansvarig samt handledare i patrull Hägern och kommer från Jönköping. Maila honom på adress stefan#skaut.se *.

Lovisa Hall är handledare i patrull Doppingen och kommer från Mjölby. Maila henne på lovisa#skaut.se *.

Emma Karlsson är handledare i patrull Hägern och kommer från Jönköping. Maila henne på adress emma#skaut.se *.

Mikaela Simonsson är kaplan på Ska'ut och kommer från Ölmstad. Maila henne på mikaela#skaut.se.